Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Κατι γινεται...

Κουλα:Ρε Θαναση που ησουνα τοσες ωρες?Εχεις σχολασει απο τις 5 και η ωρα εχει παει 9 που ησουνα παλι στο καφενειο επεαιζες χαρτια??
Θανασης:Τι λες βρε γυναικα.Στο δρομο γινεται χαμος.Επεισοδεια.Τα ματ πλακωνωνται με τους αναρχικους εχουν κλεισει οι δρομοι εισβαλλουν στο πολυτεχνειο προσπαθουν να το καψουν.Γι αυτο αργησα εχουν κλεισει ολοι δρομοι..
Κουλα:Ναι ε??μπα τι μας λες??Αφου η τηλεοραση δεν εδειξε τιποτα..Ουτε ενα εκτακτο δε βγαλανε.Τα επεισοδεια σταματησανε πριν 2 τριτες.Ψευτη..

Αυτη ειναι μια συζητηση που μπορει να εγινε σε πολλα σπιτια τις τελευταιες μερες.Και ολα αυτα επειδη εχουμε καταντησει πιονα της τηλεορασης και δουλοι τους.Νομιζουμε οτι η τηλεοραση ειναι η απεικοιση της πραγματικοτητας .Μεγαλη παπαρα..Ολες αυτε τις ημερες στους δρομους γινεται χαμος ο αγωνας συνεχιζεται και με πιο εντονους ρυθμους αλλα η τηλεοραση για ευνοητους λογους δεν δειχνουν τιποτα.Ας τις κλεισουμε και ας βγουμε στους δρομους ή τουλαχιστον να ενημερωθουμε απο αλλου..)Ειναι γεγονος πως αυτην την περιοδο η συμβολη του ιντερνετ ηταν τεραστια.Υπηρχε αμεση ενημερωση απο παιδια που ηταν μεσα στα πραγματα με το λαπτοπ στον ωμο και ετσι μαθαιναμε ακριβως τι γινοταν στην καρδια των γεγονοτων.Σε αυτο βοηθησε πολυ το twitter αλλα και πολλα απο τα blogs (φυσικα δεν εννοω αυτα που συνεχιζαν να ασχολουνται με χαζα ποιηματακια,ρομαντικες ιστοριες,αισθηματικα προβληματα και χριστουγεννιατικη διαθεση),και αξιζει ενα μπραβο σε αυτα τα παιδια που χωρις κανενα προσωπικο συμφερον προσπαθουσαν να ενημερωνουν τον κοσμο βγαζοντας μας ετσι απο την πλανη της τηλεορασης.Επισης το ιντερνετ βοηθσε πολυ και σε οργανωτικο επιπεδο..

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Υ.Γ(και ετσι για να ξεφυγουμε και λιγο οσοι θελετε να λιωσετε απο τα γελια ριξτε μια ματια σε αυτο το ποστ του σκυλου,εδω..)

10 σχόλια:

wert01gf είπε...

Μετά από μια πρόχειρη ματιά στο blog σας, παρατηρήθηκε αποκλίνουσα συμπεριφορά.
Να προσέχετε όταν διασχίζετε λεωφόρους με ζαρτινιέρες στο πλάι (πολύ συχνά απογειώνονται).
Να κρατάτε τις αποστάσεις σας από τα όργανα της τάξεως (τα όπλα τους παίρνουν πρωτοβουλίες και σκοτώνουν).
Προς Θεού! Μην κουβαλάτε μαζί σας μπουκάλια με νερό. Μπορεί να θεωρηθούν ύποπτα και επικίνδυνα.

Tyler Durden είπε...

καλά το τελευταίο το έβαλα και εγώ ως λινκ, απίστευτο.

Επόμενο θέμα αυτού του σάιτ θα είναι σίγουρα το "πώς να εμφανιστείτε στα κρατηρήρια"

*Κορίνα* είπε...

Είναι αλήθεια οτι στην τηλεόραση δείχνουν ότι θέλουν.
Μα καλα, τι κουλό θέμα ήταν αυτό???
Το στυλ της διαδήλωσης?
ΕΛΕΟΣ...
Την καλησπέρα μου!

seniorita είπε...

μάλλον απευθύνονται στην Αλεξανδράτου η οποία δεν πήγε στις διαδηλώσεις λόγω...του μαλλιού!!
πάντως η πληροφορία για τους φακούς επαφής ήταν χρήσιμη,για να λέμε και το σωστό!

Saq είπε...

Έτσι όπως τα περιγράφεις έχουν τα πράγματα, φίλε, στα ελληνικά σπίτια.
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι, χίλιες φορές blog με ποιηματάκια και χαζές ιστορίες, παρά τηλεόραση. Τουλάχιστον έτσι δεν χαζεύει το μυαλό. Και στο κάτω κάτω κάποιοι δεν θέλουν να ασχοληθούν, είναι στα πλαίσια της δημοκρατίας, τουλάχιστον να μην παρασύρονται από τις μαλακίες της τβ.
Πάντως το ίντερνετ έχει όντως κάνει τρελή δουλειά, όπως έχω πει από αυτό θα ξεκινήσει η κοινωνική επανάσταση του μέλλοντος.

Adamantia είπε...

Oντως κατι αλλαζει.Πηγαινε στο σχολιο της spark στη τελευταια μου αναρτηση να δεις τι εγινε σε μια παρασταση της Μηδειας.
Καλες γιορτες αν δεν τα ξαναπουμε και ευχες για καλη επιτυχια σε ολα το 2009!!

Ανώνυμος είπε...

Kι οσο συνεχιζουμε να βλεπουμε τηλεοραση αυτο θα γινεται...
Καλες γιορτες φιλε με υγεια

Stepas είπε...

Δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει. Ένα πολύ μεγάλο μέρος των Ελλήνων (ειδικά οι λεγόμενοι "φιλήσυχοι πολίτες") νομίζουν ότι η πραγματικότητα είναι ακριβώς ό,τι δείχνει η tv. Αν δεν δείξει κάτι η tv είναι σαν να μην έχει γίνει. Και κάτω από την Ακρόπολη να μένει ο άλλος, άμα ακούσει στην tv ότι καίγεται ο Παρθενώνας θα βγει στο μπαλκόνι και θα ψάχνει για φωτιά...Δράμα η κατάσταση.

Καλές γιορτές.

Anyparktos είπε...

@wert opws proteina kai polloi vouleftes 8a kleistw sto spiti gia na min kindinevw..@adamantia to da ontws poli kali kinisi kai deixnei kai tin evais8isia tvn pragmatikwn kallitexnwn..kala to ar8ro apla den yparxei..
kalew giorters se olous..

Ανώνυμος είπε...

to 902 tha se fai....malaka