Κυριακή 20 Απριλίου 2008

το πρωτάθλημα βάφτηκε κόκκινο


Τώρα πια που φτάσαμε στο τέλος του πρωταθλήματος θέλω να εκφράσω την άποψη μου για την <<μεγάλη>> τριάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αρχίζοντας από τον Ολυμπιακό νομίζω ότι η χρονιά ήταν πολύ καλή, με ποια έννοια ,με τη έννοια της ευρωπαικής πορείας για την οποία ο κόσμος είχε πολλά χρόνια να νιώσει περήφανος .εκείνο που πρέπει να επισημάνουμε, είναι ότι σε όλα τα ευρωπαικά παιχνίδια ακόμα και σε αυτά που έχασε ο Ολυμπιακός , είχε μια αγωνιστική πληρότητα . ο κυριότερος λόγος της καλής ευρωπαικής πορείας ήταν οι πολύ καλές μεταγραφές του καλοκαιριού, και η αποπομπή του ριβάλντο έτσι ο ολυμπιακός έπαιξε σαν σύνολο με παίκτες ποιότητας. Αυτή η καλή πορεία του ολυμπιακού στην ευρώπη είχε αρνητικό αντίκτυπο στο πρωτάθλημα. Η κούραση, οι τραυματισμοί , το μικρό ρόστερ και η αλλαζονεία απέναντι στις μικρές ομάδες, έφεραν τον ολυμπιακό να παίζει το πρωτάθλημα την τελευταιά αγωνιστική έχοντας δεχτεί μάλιστα 4αρα από την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ από τη πλευρά της για μένα ήταν μέτρια από την αρχή του πρωταθλήματος , όμως μετά το διώξιμο ενός ανεπαρκέστατου και κακού πρωταθλητή δείχνει ένα καλό πρόσωπο. Πρέπει να πούμε ότι είχε μια διαρκή διαιτητική εύνοια , όμως πάντα παραμένει μια επικίνδυνη ομάδα.

Όσο για τον ΠΑΟ παρά τις προσπάθειες που έγιναν , έχοντας ένα ρόστερ , που έχει μεν καλούς παίκτες αλλά δεν έχει την καλή κάθετη μπαλιά και ένα καλό σέντερ φορ , έχοντας και την εσωτερική φαγωμάρα έχει άλλη μια χρονιά χαμένη..

Τα παραπάνω γράφτηκαν πριν την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής.written by vasilakis

Τελικά το πρωτάθλημα βάφτηκε κόκκινο μετά από μια πραγματικά ενδιαφέρουσα τελευταία αγωνιστική με πολλά γκολ, θέαμα και δυο φιέστες. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι αυτό το πρωτάθλημα (το οποίο ήταν ομολογουμένως καταπληκτικό) θα έχει το στίγμα <<στα χαρτια>>…

αν δεν κυβερνήσει ο mickey mouse αυτη η χώρα δεν σώζεται


Αυτό το post είναι αφιερωμένο σε καποιους από τους πιο περιερργους νόμους που εχουν ψηφιστεί που αλλού, στη μόνη χωρα που θα ψήφιζε ως κυβερνήτη τον Τζωρτζ Μπους Τζούνιορ…

1. Απαγορεύεται κάποιος να τρώει σε μέρος το οποίο τυλίγεται στις φλόγες.

2. Απαγορεύεται κάποιος να ψαρεύει όντας πάνω σε καμηλοπάρδαλη.

3. Αν κάποιος αποκαλέσει τον γιό κάποιου ομοφυλόφιλο είναι παρανομος.

4. Αν καάποιος σκοτώσει σκύλο με όπλο αποσυμπίεσης αέρα είναι παράνομος.

5. Κάποιος πρέπει να ζητήσει άδεια για να φάει τα σκουπίδια κάποιου άλλου.

6. Απαγορεύεται η μονομαχία σε πλατεία.

7. Απαγορεύεται το ψάρεμα με τόξο.

8. Για να παίξει κάποιος φλιπεράκι πρέπει να είναι πάνω από 18 ετών.

9. Πάνω από 7 συγκεντρωμένοι ινδιάνοι θεωρούνται στρατός και είναι παράνομοι.

10. Επιτρέπεται κάποιος να έχει παράνομα όπλα στην κατοχή του πρέπει να είναι όμως κάτω από έξι πόδια ύψος.(περίπου 2 μέτρα).

ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ