Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Zarntiniera :η απόλυτη ξεφτίλα

Θα ήθελα να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ελληνική δικαιοσύνη που για μια ακόμη φορα έσπασε το ρεκόρ ξεφτίλας..ποσο πιο ψηλά θα φτάσετε?

Το δικαστήριο επέβαλε ποινές 3 κ 1,5 χρόνου με αναστολή στους μπάτσους της ζαρντινιέρας!! Δεν μπαίνει κανείς φυλακή. Μετά την απόφαση έγινε σύγκρουση με δυνάμεις των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ στα δικαστήρια, όπου και μετά την ρίψη δακρυγόνων έγινε πορεία με 2 διμοιρίες από πίσω, που κατέληξε στην κατάληψη σχολής θεάτρου.

Ας μπεί το θέμα της ζαρντινιέρας στα κεντρικά και ας μπούνε οι ακριβείς ποινές. Είναι προφανές το μήνυμα της εξουσίας. Οι μπάτσοι μπορούν να "εξοστρακίζουν" σφαίρες και να ξυλοκοπούν περαστικούς χωρίς καμία επίπτωση.
όμως δεν μας είπανε..Αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας :Ο ΖΑΡΝΤΙΝΙΈΡΑΣ τι ποινή έφαγε?

Τίποτα δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο
Ps:Ας ακούσουμε τον gigantiao Κωστή Μαραβέγια στο τραγούδι που εμπνεύστηκε με τον τίτλο ζαρντινιέρα..

10 σχόλια:

Unknown είπε...

Ειναι ξεφτυλισμενοι,πουλημενα τομαρια..Μονο οτι εκαναν ενα τυπαρα σαν τον Αυγουστινο να αποκτησει ψυχολογικα αρκει..Οσες φορες βλεπω το βιντεο γεμιζω με οργη και ανατριχιλα συγχρονως..
ειμαι πολυ οργισμενος....
Ολες αυτες οι ζημιες που βλεπουμε αν και δεν συμφωνω με τετοιου ειδους τραμπουκισμους ειναι θελουμε δεν θελουμε ο εξοστρακισμος για τη βια της εξουσιας..

Saq είπε...

Στο ίδιο έργο θεατές!

Vsly είπε...

ELEOS...

the monkeys είπε...

den exw logia re anyparkte...mu exoun teleiwsei oi vrisies...exw xemeinei apo salio...dn mporw n ekfrasw auto pou niw8w...an einai dunaton....an einai dunatonn

boufos7 είπε...

Α ρε Ανύπαρκτε δε τα έμαθες; Ο Ζαρτινιέρας καταδικάστηκε για την υπόλοιπη ζωή του να είναι Ζαρτιέρας και να φοριέται από hot μωρά όπως η Ντόρα...
Τον τυχερακιά... στα μαλακά έπεσε...
Και να σου πω και κάτι άλλο; Δες το αλλιώς.. Για 1,5 και 3 χρόνια, όσο θα είναι εκτείεται η αναστελόμενη ποινή τους δε θα μπορούν να εξοστρακίσουν καμία σφαίρα τα παιδιά... Έλα στη θέση τους...

candiru - stratis aigaiopelagitis είπε...

λέτε και αυτό να είναι θέατρο;:S

wert01gf είπε...

Και τα δικά μας συγχαρίκια.

Adamantia είπε...

Η διαχρονικη ατιμωρησια των αστυνομικων συνεχιζεται αρα και η βια και η καταχρηση εξουσιας. Μην εχετε αυταπατες αυτο δεν θα τελειωσει ποτε.

Ανώνυμος είπε...

Βγηκε κι ο Χατζηγακης σημερα και στην ουσια προεξοφλησε την αθωοτητα του ειδικου φονια. Ρε, δεν αλλαζει η δεξια λεμε...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως πρέπει να ζούμε στη χώρα της γκαντεμιάς. Ζαρντινιέρες πέφτουν πάνω σε παιδιά, σφαίρες εξοστρακίζονται κατευθείαν στην καρδιά...
Τα χαιρετίσματά μου και καλό διάβασμα Ανύπαρκτε. Και καλό αγώνα βέβαια.