Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

I'M BACK

Με καυσωνα σας αφησα, με βροχη σας βρισκω… Αυτό το καλοκαιρι συνεβησαν κοσμοιστορικα γεγονοτα που τα περισσοτερα απ’αυτά θα μας απασχολησουν και τον χειμωνα..Απο που να αρχισω και που να τελειωσω.. Πρωτον, ο αγαπημενος σας Βυρωνας Πολυδωρας απεκτησε τη δικη του ραδιοφωνικη εκπομπη ( τι εχουμε να ακουσουμε εμεις οι συβαριτες ακροατες ) .. και μιας και μιλαμε για ραδιοφωνο,ντροπη και αισχος στην ερασπορτ ,που αφησε να διελυθουν οι πετροθεμηδες…Κατι άλλο που μας απασχολησε το καλοκαιρι αυτό ήταν και οι ολυμπιακοι αγωνες στους οποιοιους η ελληνικη αποστολη επεστρεψε σε κανονικα επιπεδα και σε εποχη προ Ατλαντας και προ ντοπας.. Επισης για εμας τους φανατικους της ελληνοφρενειας, το σκαι καταφερε να πεισει τους δημιουργους να επεκτεινουν τη δειαρκεια της εκπομπης σε μιση ωρα..Κατι άλλο κοσμοιστορικο που συνεβη ήταν και ο αποκλεισμος του Ολυμπιακου από το τσαμπιο λι..Tελος μν ξεχασω την τεραστια μεταγραφη του Ηρακλη,όχι δεν λεω τον Κοβαλεφσκι αλλα τον τρισμεγιστο Μακη Τριανταφυλλοπουλο.. Τα υπολοιπα, εδώ θα μαστε ολο το χειμωνα να τα λεμε… Και για να μας σπασω και τα νευρα << ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ >> ..

14 σχόλια:

Adamantia είπε...

Καλως ηρθες Ανυπαρκτε και Καλο Χειμωνα και σε σενα, εμενα επειδη μ'αρεσει και ο χειμωνας καθολου δεν μου σπας τα νευρα. Ελπιζω παρ'ολα τα κοσμοϊστορικα οπως λες του καλοκαιριου να περασες καλα! Τουλαχιστον τωρα ξερουμε οτι αν μας πιασει φθνοπωρινη μελαγχολια θα βαζουμε λιγο Βυρωνα και θα περναει απ'τα γελια παραυτα.

Unknown είπε...

Kalo xeimwna,megale.Dialu9hkan oi Petro9emhdes 3anasmi3an oi Provatas Starovas...Eides;

Genikws droph cthn era gt exun fugei oloi,akoma k o reporter ths era o sereths phge arrena mazi me provata,dialu9hke h era paei...

tcp k pl kl arxh...

Vsly είπε...

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...(ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ)...ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚόΠΗΣ...(Π ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ...)

argy είπε...

Καλώς τον...που ήσουνα εσύ βρε...?δε θα μας πεις πώς πέρασες?Α,καλό χειμώνα...έχετε λυσσάξει όλοι πια...:(

Unknown είπε...

A n c pw an exeis msn m t dineis,n c pw kt???

Anyparktos είπε...

anyparktos_1992@hotmail.com

Anyparktos είπε...

adamantia dikaio exeis..o vyrwnas einai to xapi tis kata8lipsis...
mano ki esy dikaio exeis gia tin era...to mono pou me parigorei gia ti dialisi twn petro8emidwn einai i epistrofi t starova sto radiofwno..scorpions oute fetos lew na yparxw,alla 8a eimai edw...ago perasa katapliktika to ido elpizw kai gia olous esas..

ασημωνης είπε...

Oσο κι αν προσπαθεις φιλε , δεν μου τα σπας τα νευρα. Εχω αδεια λεμε...
Και το καλοκαιρι θα τελειωσει για μενα οταν πω ΕΓΩ οτι τελειωσε!!!
Καλο υπολοιπο καλοκαιριου λοιπον...

argy είπε...

na parw kai gw to msn s,peirazei?

Anyparktos είπε...

fisika kai na to pareis..an me peiraze les na to vaza sta comments na to doun oloi..

Myrto είπε...

Καλως τον βρε!!!! Καλο χειμώνα αν ξανακούσω... θα ανταποδώσω! Τώρα τι θα ανταποδώσω δεν ξέρω!... Μια που το έβαλες παίρνω και εγώ το msn σου... Και όποιος θέλει το δικό μου ρωτάει άνετα! ;-)

ώρα του τέλους είπε...

Καλως ήρθες καλό χειμώνα να έχεις ή καλύτερα καλό φθινόπωρο!!Και περιμένουμε νέες αναρτήσεις να γράψεις!!

Alexandros A. Voudouris είπε...

Καλωσήρθες,καλό μήνα και καλό χειμώνα!

Ανώνυμος είπε...

Welcome back.